Gardena RollUp L 18625-20 fali tömlődoboz

84 600 Ft

A bolthoz

Leírás

Egy öntözőrendszer, amely mindig készen áll az akcióra! A RollUp L falra szerelhető tömlődoboz nem csak a tömlő egyszerű tárolására szolgál, hanem megkönnyíti a használatát a növények öntözése során. A tömlődobozt és a fali tartót egyszerűen szerelje fel a háza falára, és csatlakoztassa a kerti csaphoz a tömlócsatlakozó segítségével. A nagy kertek öntözése még soha nem volt ennyire kényelmes és rugalmas!
A 180°-ban forgatható doboznak és a 30 méter hosszú kerti locsolótömlőnek köszönhetően a tömlődoboz maximális mozgásszabadságot biztosít Önnek öntözés közben. Használat során egyszerűen húzza ki a kerti tömlőt a kívánt hosszúságúra, és kezdje el az öntözést. Amint megáll, az extra rövid reteszelési pontok aktiválódnak és rögzítik a kerti locsolótömlőt. A munka végeztével nem szükséges feltekernie a tömlőt, nem kell lehajolnia, és nem kell bepiszkolnia a kezét. Csak egy könnyed rántásra van szükség a tömlő végén, amely feloldja a biztonsági zárat és aktiválja a beépített acélrugót. Ez automatikusan, megbízhatóan és egyenletesen felcsévéli a locsolótömlőt. Az innovatív RollControl technológia garantálja a biztonságot és az ellenőrzést a feltekerés során, míg a beépített tömlővezető a rendezettséget és egyenletességet.
A GARDENA locsolótömlő és a vízhez szükséges kellékek mindig kéznél lesznek, mivel a fali tartó alá rögzíthetők és ott helytakarékosan tárolhatók. A RollUp L fali tömlődoboz kiváló minőségű, UV- és fagyálló anyagokból készült. Ez azt jelenti, hogy ellenáll a különböző időjárási viszontagságoknak, így egész évben kint maradhat a ház falán. A falra szerelhető tömlődobozon kívül a csomag tartalmazza az összes szükséges csatlakozó- és a szereléshez szükséges alkatrészt: a fali tartót, a tömlőcsatlakozót, az összes eredeti GARDENA Original rendszeralkatrészt és egy permetezőfejet is két különböző permetezési lehetőség beállításával. Ráadásul a locsolótömlő-dobozt egy lopásgátló biztosíték is védi. A GARDENA 5 év gyártói garanciát vállal erre a kiváló minőségű kerti tömlődobozra.