Álkamera / dönthető és 360°forgatható kültéri IP44 Ezüst / elemes (nem tartozék)

8 300 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Ledfeny Kategóriák: ,

Leírás

Miért praktikus választás egy álkamera?

Mert így igazán nagy befektetés nélkül a betörők zömét elijeszthetjük. Mivel az általunk árult darab teljesmértékig valósághű a megfelelő helyen történő elhelyezésével megelőzhetőek a nem kívánt látogatások. Az élethűséghez hozzájárul még a sötétben parázsló LED világítás, ami annak a látszatát kelti, hogy a kamera be van kapcsolva és felvételt készít. Egy évig folyamatosan képes működni mielőtt elemcserére lenne szükség. Az üzemeltetéshez mindössze 2 darab 1,5 V AA-s elemre lesz szüksége.

Minimális befektetés, mégis hatásos védelem. Egy betörő sem meri megkockáztatni, hogy egy igazi felvevő egységgel legyen dolga, így a kamera láttán inkább tovább álnak. Az eszköz falra és mennyezetre is rögzíthető, a csomag tartalmazza az ehhez szükséges csavarokat, tipliket.

Tévessze meg a „nem kívánatos látogatókat” és vásároljon kültéri álkamerát. A termék valódi kameraformával rendelkezik, előnye továbbá, hogy kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Folyamatosan villogó piros jelzést ad ki, LED-del. Az álkamera tápellátása: 2 X AA (1,5 V)

Tulajdonság Részletek
kültéri alkalmazhatóság igen
kamera aktivitás folyamatosan villogó LED
alapanyag műanyag
tápellátás 2 x AA (nem tartozék)