NUXWELLNESS Ionizátor hangulatlámpával, Bluetooth funkcióval NUXON NU-2109F

44 900 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Nuxon Kategória:

Leírás

Miért fontos a levegőszűrés?

Nézd meg tanúsítványainkat!

Hol alkalmazható a termék?

Hálószoba

Irodai helyiségek

Nappali

A technológiáról

Az ionizátorral történő légfertőtlenítés az egyik leginnovatívabb módja annak, hogy megszabaduljon a levegőben fellelhető egészségre káros anyagoktól. Bizonyított, hogy a levegőionizátorok megtisztítják a levegőt a baktériumoktól, portól, cigarettafüsttől, penésztől, koromtól, pollenektől és a különféle szagoktól. Ez jelentős hatással van a szénanáthában és más szezonális allergiában szenvedőkre.

Az asztmások is észrevették a különbséget a belélegzett levegő minőségében, miután légionizátort használtak. A levegőionizátorok segíthetnek a feszültség enyhítésében és az alvási szokások javításában. Az ionizátor hatékonyan csökkenti a beltéri légszennyezést.

Jellemzők

A NUXWELLNESS készülék amellett, hogy növeli a beltéri levegő minőségét, lehetőséget nyújt a relaxációra és kikapcsolódásra is: hangulatfénye és a Bluethooth-os zenehallgatás funkció nem csupán az ünnepek, de az esti rituálék tökéletes kelléke is lehet. Egy fárasztó nap után fizikai és mentális egészségünk szinten tartása, növelése érdekében csak kapcsolja be ezt a kevés helyet foglaló, dizájnos terméket és relaxáljon úgy, ahogy azt Ön megérdemli.

Hordozható méretének köszönhetően biztosítja önnek a friss, tiszta levegőt mind szabadidejében, mind hobbija közben. Helyezze a nappali polcára vagy az íróasztalára, esetleg a gyerekszobába. A NUXWELLNESS tökéletesen megállja a helyét a hétköznapi irodai élettől kezdve egészen a család mindennapjaiban.

Specifikáció


Alapterület 10m²
Levegőmennyiség 50 m³/h
Technológia Ionizátoros/bipoláris ionizáción alapuló
Vezérlési mód Kézi
Méret 180 x 150 x 240 mm
Súly 1,1 kg
Negatívion-kibocsátás 1x 10⁷pcs/cm³
Egyéb technológia
Szűrő 1 db HEPA szűrő
Szűrőcsere módja Otthoni
Feszültség DC 5V/2A
Névleges teljesítmény 10W
Ventilátor teljesítménye, fokozatai 3 fokozat
Zajszint N/A
Áramforrás USB
Szín Fehér, Antracit
Kényelmi tulajdonságok Állítható hangulatvilágítás, Lágy esti fény, Olvasófény, Bluetooth hangszóró,Éjszakai mód

 

Márka: NUXON