NUXTREND MAXI AIR PURIFIER Álló plazma-légfertőtlenítő gép NUXON NU-600T2E

219 900 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Nuxon Kategória:

Leírás

Miért fontos a levegőszűrés?

Nézd meg tanúsítványainkat!

Hol alkalmazható a termék?

Hálószoba, Nappali, Gyerekszoba

Recepció, Iroda, Üzletek, Szalonok

Közösségi terek

A technológiáról

„A hideg plazmán alapuló NUXPlasma technológia semlegesítheti a penészgombaspórákat, a vírusokat, baktériumokat, eltávolíthatja a kellemetlen szagokat, és elbonthatja az illékony szerves vegyületeket. A NUXON készülékeiben elhelyezett ventilátor a beltéri levegőt alacsony energiafogyasztású gázkisülési (plazma) csövek közé tereli. A kisülési csövek külső felületén keletkező levegő plazma reaktív oxigén részecskéket tartalmaz, melyek képesek a különböző mikroorganizmusok megsemmisítésére, és ezáltal fertőtleníteni, tisztítani a levegőt. A kórokozók inaktiválásához a következő „alapanyagok” szükségesek: reaktív oxigén részecskék, UV-sugárzás, nagy energiájú ionok.

A mikroorganizmusok elpusztítása ezek együttes hatására történik: a reaktív oxigén részecskék és az ionok a sejtfalat – vagy vírusok esetén a fehérjeburkot – porlasztják, mialatt az UV-sugárzás az örökítőanyagot (DNS, RNS) roncsolja. Ugyanakkor, az illékony vegyületek lebontása/darabolása történhet reaktív oxigén részecskék és/vagy nagyenergiájú elektronok és ionok által. A gázkisülési plazmákban ezen részecskék mind megtalálhatóak.

A levegő tisztítása ezen a kisülésen átáramoltatva történik. Ekkor a levegő által szállított baktériumok, vírusok vagy szerves vegyületek a kisülési plazmán áthaladva kölcsönhatásba kerülnek az említett reaktív oxigén részecskékkel, elektronokkal, ionokkal, UV-sugárzással, melynek következtében inaktiválódnak.”

Jellemzők

A NUXTREND MAXI egyszerűen igazi telitalálat. Működésének alapja a hidegplazma-technológia, vagyis a levegő tisztítása és fertőtlenítése ioncsövek segítségével zajlik. Oszcilláló funkciója révén a levegőt rendkívül jól teríti, vagyis a készülék viszonylag nagy alapterületen (50 m2) tudja biztosítani a friss és tiszta levegőt. Formáját tekintve egyedi, látványos és modern, emellett ezüst „övével” az eleganciát képviseli, ennélfogva jól illeszkedik világos nappaliszobákba, modern hálószobákba, de bármilyen iroda egyik központi ékszereként is megállja a helyét.

És hogy mi ebben a legjobb? Az, hogy nem csak szép, nem csupán keringteti a szoba levegőjét, hanem központi feladata az egészségvédelem: HEPA szűrőbetétje és ioncsövei segítségével a levegőből kiszűri a port, polleneket, allergéneket, a hidegplazma-technológia pedig biztosítja, hogy a káros mikrobák nem maradhassanak életben. A szoba levegője olyan friss lesz, hogy szinte harapni lehet. Olyan tiszta, mint egy kiadós eső utáni szellőztetést követően.

A NUXTREND MAXI minden nap elhozza otthonába a patyolattisztaság érzetét, emellett csendes funkciójának köszönhetően akár munka, vagy alvás közben is működtetheti. Jól mutat elegáns alakformáló szalonokban, magánrendelőkben, szépségszalonokban, de akár egy ügyvédi iroda tökéletes kiegészítőjeként is működhet. Egy biztos: Ha a NUXTREND MAXI-t választja, a frissesség és az egészséges levegő garantált!

Specifikáció


Alapterület 50m²
Levegőmennyiség 500 m³/h
Technológia Hidegplazma-technológiás ioncsővel
Vezérlési mód Kézi, érintőgombok, távirányító
Méret 240 x 820mm
Súly 3,85 kg
Negatívion-kibocsátás N/A
Egyéb technológia
Szűrő 1 HEPA szűrő
Szűrőcsere módja Szervíz
Feszültség 120V AC / 240V AC
Névleges teljesítmény 45W
Ventilátor teljesítménye, fokozatai 8 fokozat
Zajszint 50 dB
Áramforrás 220V
Szín Fehér/ezüst, Fehér/kék, Fehér/arany
Kényelmi tulajdonságok Oszcillációs levegőelosztás, Éjszakai mód

 

Márka: NUXON