NUXSMOOTH Hordozható ionizátor USB csatlakozóval NUXON NU-2103

47 900 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Nuxon Kategória:

Leírás

Miért fontos a levegőszűrés?

Nézd meg tanúsítványainkat!

Hol alkalmazható a termék?

Ügyfélszolgálat

Üzletek

Szalonok

A technológiáról

A NUXON™ készülékek technológiája a szabadban természetes módon lejátszódó levegőionizációs folyamatot másolja le a beltérben. A bipoláris ionizációs rendszer ionokat (töltött atomokat és molekulákat) bocsát a levegőbe. Ahogy ezek a térben mozognak, összekapcsolódnak a levegőben vagy a felületeken lévő baktériumokkal és más kórokozókkal – beleértve a koronavírust terjesztő kórokozókat is -. Az ionok természetes fertőtlenítőszerként működnek, így ezek a szennyeződések lebomlanak, az eredmény pedig a természetben található levegővel egyenértékű, megtisztított levegő.

Az ionizátorral történő levegőtisztítás hatékony megoldás lehet allergiás betegek mellett, hiszen a készülék kompozit szűrőbetéteinek segítségével nem csupán a baktériumok és vírusok mennyiségét képes csökkenteni, de kiszűri a levegőben található pollenek, allergének jelentős részét is, vagyis remekül mérsékli az allergiás tüneteket.

Jellemzők

A NUXSMOOTH hordozható készülékének ereje a negatív ionokhoz vezethetők vissza. Működése közben magas koncentrációban állítja elő ezen molekulákat, melyeket sokan csak „a levegő vitaminjaként” emlegetnek. Ezek a negatív ionok segítenek az éberség megőrzésében, a fáradtság és a stressz csökkentésében, így általuk sokkal több energiánk maradhat a mindennapokban.

Hatékony dupla szűrőbetéttel rendelkezik (HEPA, Aktívszén-szűrő) így a levegő makulátlanná tétele mellett a szagokat és a veszélyes gázokat is képes semlegesíteni. A betét cseréje a készülék kialakítása révén roppant egyszerű, így ez a folyamat sem adhat okot aggodalomra.

Bár külleme nagyon egyszerű, sokrétű felhasználhatóságot biztosítva a készüléknek, lágy kék színű LED fénye feldobja hangulatát. Nem csupán hangulatvilágításnak felel meg, de akár éjjeli fénynek is, így jól működhet például gyerekek mellett, ha erre igényük van. Ennélfogva biztosítja a megvilágítást, de ugyanígy a nyugodtabb alvást és a kipihentebb ébredést is.

Üzemeltetésére szintén nem szükséges túl nagy odafigyelést fordítani, hiszen egyetlen USB kábellel működtethető, elegendő lehet tehát egy adapter vagy egy powerbank eszköz is. Amennyiben az irodában, dolgozószobában használjuk légtisztító egységünket, egyszerűen rácsatlakoztathatjuk laptopkészülékünkre is.

Specifikáció


Alapterület 10m²
Levegőmennyiség 10-15 m³/h
Technológia Ionizátoros/bipoláris ionizáción alapuló
Vezérlési mód Kézi
Méret 125 x 194 mm
Súly 0,52 kg
Negatívion-kibocsátás 5x 10⁶pcs/cm³
Egyéb technológia
Szűrő 1 db HEPA szűrőbetét
Szűrőcsere módja Otthoni
Feszültség DC 5V/2A
Névleges teljesítmény 2.0W
Ventilátor teljesítménye, fokozatai 2 fokozat
Zajszint 32 dB
Áramforrás USB (tartozék)
Szín Fehér
Kényelmi tulajdonságok Készenléti LED fény

 

Márka: NUXON