NUXSMART&DESIGN AIR PURIFIER Fehér színben NUXON NU-802JHF

227 900 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Nuxon Kategória:

Leírás

Miért fontos a levegőszűrés?

Nézd meg tanúsítványainkat!

Hol alkalmazható a termék?

Hálószoba, Nappali, Iroda

Recepció, Üzletek, Szépségszalon

Orvosi rendelők, Kulturális intézmények, Oktatási intézmények

A technológiáról

A NUXON™ ionizációs légfertőtlenítő készülékek önmagukban vagy egyéb légtisztító berendezések hatásfokának erősítőjeként az adott helyiség levegőjét mikrobiológiailag közömbössé teszik. Az általunk alkalmazott technológia szennyezőanyag-semlegesítő hatása a készülékek aktiválásától számított néhány órán belül már mérhető. Mivel termékeink az általuk megtisztított levegőt szűrik át újra és újra, egyre tisztább levegőt kezelnek, illetve hoznak létre, így a fertőtlenítő folyamat végén a vírus/baktérium/spóra elpusztul, a készülékek pedig egészséges levegőt, steril felületeket és tiszta munkakörnyezetet biztosítanak a környezetükben tartózkodók számára.

Technológiánk lényeges előnye, hogy berendezéseink folyamatosan működhetnek abban az esetben is, ha a csövek közvetlen környezetében emberek tartózkodnak (például háztartási berendezések esetében), mi több, a folyamat során az ioncsőről leváló, és az áramló levegővel a szellőztetett térbe jutó negatív ionoknak rendkívül pozitív élettani hatásaik vannak. A plazma, az anyag negyedik állapota ma már valódi csodaszernek számít.

Ez a legtisztább, leggyorsabb és leghatékonyabb energia, amely megakadályozhatja a koronavírus és más, a levegőben terjedő vírusok, baktériumok, gombaspórák terjedését. A hidegplazmás-fertőtlenítés egészségesebb és hatékonyabb, mint bármely más kémiai és szűrő módszer. Alkalmazásával lehetőség van a levegőben lebegő kártékony anyagok kiszűrésére a zárt terület levegőjének hidegplazma-környezeten keresztül történő keringetésével.

Jellemzők

A NUXSMART&DESIGN formáját tekintve ötvözi az egyszerűséget és a modernnel, a letisztultságot a látványossággal. Négyszintű szűrőrendszerrel rendelkezik, vagyis nem csak a por, pollenek, baktériumok és vírusok kerülnek kiiktatásra, de felveszi a harcot az illékony szerves vegyületekkel, illetve semlegesíti az erőteljes szaghatásokat is. Előszűrőjének segítségével kiszűri a legnagyobb szemcséjű részecskéket, mint a homokot, rozsdát, hajszálakat és az állatszőrt. 

A magas hatékonyságú részecskeszűrő (HEPA) három lépésben biztosítja a kórokozók, allergének, por és egyéb részecskék kiszűrését a levegőből, mely folyamat eredményessége 99,97%-os. Az Amerikai Energia Hivatal szabványa alapján csak azok a szűrők kaphatják meg a HEPA minősítést, melyek mindhárom fázist teljesítik. A szűrés első fázisa az elzáródás, mely során a legnagyobb méretű részecskék a szűrő rostjai közé kerülve fennakadnak. A második szakasz a feltartóztatás. Ekkor a közepes méretű részecskék szűrése történik meg, majd a harmadik fázis, azaz a diffúzió során a legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskék levegőből történő kiszűrése is megtörténik. Az aktívszén-szűrőbetét fő feladata a szagok és gázok felfogása.

Az aktív szén közönséges faszén, melyet oxigénnel kezelnek, így a szénatomok között milliónyi apró pórus nyílik meg, melyek a levegőben található gázokat és szagokat képesek felfogni. Jól működik az illékony szerves vegyületek (VOC) ellen, ugyanis sikeresen elnyeli például a felújítások, építkezések során keletkező veszélyes anyagot, a formaldehidet is. A negyedik szűrőbetét az úgynevezett MultiCare szűrő, mely a nagyon finom részecskék szűrésében tesz jó szolgálatot. Képes kiszűrni a levegőből akár a 0.00002 mm-es részecskéket, baktériumokat, polleneket, vírusokat is. Nagyszerű kiegészítőként szolgálhat nappalikban, hálószobákban, hotelek lobbijában vagy szobáiban, magánrendelőkben, alakformáló szalonokban, konditermekben, különböző üzlethelyiségekben, irodákban. 

Specifikáció


Alapterület 20-28 m²
Levegőmennyiség 100-320 m³/h
Technológia Hidegplazma-technológiás ioncsővel
Vezérlési mód Kézi, LCD érintőképernyő
Méret 350 x 190 x 640 mm
Súly 2,9 kg
Negatívion-kibocsátás N/A
Egyéb technológia
Szűrő 1 db Kompozit szűrőbetét, 1 db HEPA szűrőbetét, 1 db Aktívszén-szűrőbetét, 1 db Formaldehid szűrő
Szűrőcsere módja Otthoni
Feszültség AC110V~220V
Névleges teljesítmény 48W
Ventilátor teljesítménye, fokozatai 3 fokozat
Zajszint 50 dB
Áramforrás 220V
Szín Fehér, Arany
Kényelmi tulajdonságok Valós idejű levegőminőség-ellenőrzés, Automatikus mód, Éjszakai mód, Időzítő, Ionkibocsátás szabályozása, VOC mennyiség kijelzés

 

Márka: NUXON