NUXENERGY IONIZER  Hordozható ionizátor USB-vel NUXON NU-729

35 910 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Nuxon Kategória:

Leírás

Miért fontos a levegőszűrés?

Nézd meg tanúsítványainkat!

Hol alkalmazható a termék?

Személyautó

Tömegközlekedési eszközök és kamionok

Taxivállalatok, Flottakezelők

A technológiáról

A természetben mindenütt megtalálhatók a negatív ionok (óceánpart, vízesés), melyek folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtisztítsák a levegőt a káros szennyeződésektől. Az ionizáció révén a készülék rengeteg negatív iont termel. Ezek az atomok megtisztítják a levegőt a járművek belterében, mely ezután pontosan olyan friss lesz, mint egy nyári záport követően.

Bizonyított, hogy a levegőionizátorok megtisztítják a levegőt a baktériumoktól, portól, cigarettafüsttől, penésztől, koromtól, pollenektől és a különféle szagoktól. Ez jelentős hatással van a szénanáthában és más szezonális allergiában szenvedőkre. Az asztmások is észrevették a különbséget a belélegzett levegő minőségében, miután légionizátort használtak. A levegőionizátorok segíthetnek a feszültség enyhítésében és az alvási szokások javításában.

Egyes tanulmányok szerint a szezonális depressziós zavarban (SAD) szenvedő emberek számára előnyös lehet, ha ionizátort használnak otthonukban.

Jellemzők

A NUXENERGY a NUXON hordozható termékpalettájának legsokoldalúbb terméke, kis méretéből és alacsony súlyából adódóan ugyanis alighanem bárhová magunkkal vihetjük. A termék alapvetően autós használatra lett tervezve, ám felhasználásának abszolút csak az ön képzelete szabhat határt! Fontos tudnunk, hogy a légszennyezés az autók belső terében is problémát jelent, hiszen ugyanazon szennyező anyagok és allergének, melyekkel kint is találkozhatunk, autóink belsejében is jelen vannak, sőt még keverednek is az autóból származó vegyi anyagokkal és részecskékkel.

Az ionizációs folyamat során tisztább levegőt lélegzünk be, testünk jobban képes fenntartani a szükséges energiát, hogy megbirkózzon egy hosszú nappal a volán mögött. Ha pedig allergiában vagy más légúti problémában szenvedünk, az ionizálás biztosítja a tiszta levegőt, melyre szüksége van ahhoz, hogy valóban könnyed legyen minden lélegzetvétel az autóban ülve is. A NUXON kis energizáló terméke hatékonyan szűri ki a levegőben található polleneket, allergéneket, különböző baktériumokat és vírusokat, illetve segít csökkenteni a szálló por mennyiségét is a beltéri levegőben.

Működtetése szimpla és egyszerű, egyetlen USB kábellel áramforráshoz csatlakoztatjuk, és a készülék tetején található bekapcsológombbal elindítjuk. Újabb megnyomással állíthatunk a ventilátorsebességen, illetve a színek is eszerint változtathatók. Az autók pohártartójára tervezve a készülék aligha mozdul el, így elhelyezése problémamentes, működése csendes, energiafelhasználása alacsony. Válassza ön is a NUXENERGY-t, ha sokat vezet, ha szívesen magával vinné légtisztító készülékét az irodába, esetleg a konditerembe. Kompakt, hatékony, mentes a károsanyag-kibocsátástól, könnyű, hordozható. Bízunk abban, hogy ön is a legjobb barátjának választja a NUXENERGY-t!

Specifikáció


Alapterület 5-10m²
Levegőmennyiség 10 m³/h
Technológia Ionizátoros/bipoláris ionizáción alapuló
Vezérlési mód Kézi
Méret 65mm x 158mm
Súly 0,15 kg
Negatívion-kibocsátás 1×10⁷pcs/cm³
Egyéb technológia
Szűrő 1 db HEPA szűrőbetét
Szűrőcsere módja Otthoni
Feszültség DC 5V/2A
Névleges teljesítmény 2,5W
Ventilátor teljesítménye, fokozatai 2 fokozat
Zajszint N/A
Áramforrás USB (tartozék)
Szín Fehér
Kényelmi tulajdonságok Készenléti LED fény

 

Márka: NUXON