NUXDESK IONIZER Asztali ionizátor  NUXON NU-2106

99 900 Ft

A bolthoz

Cikkszám: Nuxon Kategória:

Leírás

Miért fontos a levegőszűrés?

Nézd meg tanúsítványainkat!

Hol alkalmazható a termék?

Hálószoba, nappali, dolgozószoba

Irodai helyiségek

Fodrászat, kozmetika, szépségszalon

A technológiáról

A levegőionizátorok az ionok kémiai tulajdonságaira támaszkodnak. Az ion egy negatívan vagy pozitívan töltött részecske. A légionizátorok elektromos áram segítségével negatív ionokat hoznak létre, majd a levegőbe bocsátják azokat.

Ezek a negatív ionok a helyiségben lévő pozitív töltésű részecskékhez, például porhoz, baktériumokhoz, pollenekhez, füsthöz és egyéb allergénekhez kapcsolódnak. Kiemelkedő előnyeik többek között: megtisztítják a levegőt a baktériumoktól, portól, cigarettafüsttől, penésztől, szagoktól; csökkentik a feszültséget és a fáradtságot, enyhítik a stresszt, természetes módon javítják a beltéri levegő minőségét, felveszik a harcot az illékony szerves vegyületekkel

Jellemzők

Ahogy már fentebb említésre került, a NUXDESK készüléke minket mindig egy finom női alakra emlékeztet. Működését tekintve pontosan ilyen finomság jellemzi: nem rendelkezik valódi gombokkal, vezérlését egy egyszerű, színes LED érintőkijelző biztosítja számunkra, körgyűrűje esztétikus, színei lenyűgözőek. Vezérlőpanele minden fontos információt és funkciót tartalmaz: jelzi, mikor szükséges ionizátorunk szűrőbetét-cseréje, Automata és Éjszakai módjai között választhatunk, időzítőt és ventilátorsebességet állíthatunk be.

És hogy mitől ilyen hatékony? Komplex szűrőbetéttel rendelkezik, mely tartalmazza effektív kompozit HEPA szűrőjét, illetve méhsejtrácsos aktívszén-szűrőberendezését is. A magas hatékonyságú részecskeszűrő (HEPA) három lépésben biztosítja a kórokozók, allergének, por és egyéb részecskék kiszűrését a levegőből, mely folyamat eredményessége 99,97%-os. A szűrés első fázisa az elzáródás, mely során a legnagyobb méretű részecskék a szűrő rostjai közé kerülve fennakadnak. A második szakasz a feltartóztatás. Ekkor a közepes méretű részecskék szűrése történik meg, majd a harmadik fázis, azaz a diffúzió során a legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskék levegőből történő kiszűrése is megtörténik.

Méhsejtrácsos szénszűrője pedig arra hivatott, hogy segítse a toxikus gázok, illékony szerves vegyületek és az erős szaghatások kiszűrését a levegőből. A szűrőbetétek cseréje rendkívül egyszerű folyamat, nem szükséges hozzá különleges szakértelem; néhány perc alatt magunk is el tudjuk végezni otthonunkban.

Specifikáció


Alapterület 10m²
Levegőmennyiség 175 m³/h
Technológia Ionizátoros/bipoláris ionizáción alapuló
Vezérlési mód Kézi, LCD érintőképernyő
Méret 216 x 337 mm
Súly 2.2 kg
Negatívion-kibocsátás 5x 10⁶pcs/cm³
Egyéb technológia
Szűrő 1 db Kompozit szűrőbetét, 1 db HEPA szűrőbetét, 1 db Aktívszén-szűrőbetét
Szűrőcsere módja Otthoni
Feszültség AC 220V~50hZ AC100V~60Hz
Névleges teljesítmény 40W
Ventilátor teljesítménye, fokozatai 3 fokozat
Zajszint 48 dB
Áramforrás 220V
Szín Fehér
Kényelmi tulajdonságok Valós idejű levegőminőség-ellenőrzés, LED fény jelzéssel, Automatikus mód, Időzítő Szűrőbetét-csere jelzése

 

Márka: NUXON