tablet Apple
iPad Air 4 10.9" (2020) 4th Gen Cellular, Rose Gold, 64 GB, Újszerű
207.990 Ft

tablet Apple
iPad Air 4 10.9" (2020) 4th Gen Cellular, Rose Gold, 64 GB, Újszerű

Áruhitel kalkulátor
207.990 Ft
Garancia (2 év)
30 napos, ingyenes visszaküldés

Válaszd ki a színt

Válaszd ki a kapacitást

Válaszd ki az állapotot

További infók
Esztétikai állapot: A termék új vagy majdnem tökéletes állapotban van; legfeljebb 1-2 észrevehetetlen használati nyomot lehet rajta találni. Funkcionalitás:
Tökéletesen működik Max teljesítményre képes akkumulátor
Áruhitel kalkulátor

Szakértőink 67 lépéses vizsgálatnak vetették alá eszközeinket

67 minőségi teszt

Szakértőink 67 lépéses vizsgálatnak vetették alá eszközeinket

Minden terméket 67 ponton tesztelünk speciális eljárásunknak köszönhetően.
Minden terméket 67 ponton tesztelünk speciális eljárásunknak köszönhetően.
Képernyő
Fizikai gombok
Mikrofon
Biztonság
Kamerák
Előtörténet
Akkumulátor
Hálózati kapcsolatok
Hangzás
Esztétikai megjelenés
Folyadékkal nem érintkezett
Eredet-, és szoftvervizsgálat
Teljes lista megtekintése
Mi az a felújított készülék?
A felújított termékek olyan használt készülékek kategóriáját jelentik, melyeket szakemberek alaposan átvizsgáltak szoftveresen és hardveresen egyaránt. Amennyiben egy eszköz javításra szorul, szakembereink javítják és/vagy cserélnek benne alkatrészt. Kizárólag új és hitelesített, minőségbiztosított alkatrészeket haszálunk, amik garantálják a hosszú távú működést.

Egy általunk felújított terméket 60+ ponton vizsgálunk át annak érdekében, hogy minden kétséget kizáróan megbizonyosodhassunk, hogy ugyanúgy működik, mint egy vadonatúj társa. Az egyetlen különbség legfeljebb a külső állapotában ismerhető fel, azonban teljesítményében és működésében nincs eltérés.
Miért éri meg felújított készüléket választanod?
Milyen teljesítményre képes az akkumulátor?
Mit fogsz találni a dobozban?
Leírás
Tablet Apple iPad Air 4 10.9" (2020) 4th Gen Cellular, 64 GB, Rose Gold

Az Apple iPad Air 4 10,9" (2020) 4. generációs Cellular tablet az Apple forradalmi eszköze, amely teljesen újraírja, amit eddig a tabletekről gondoltál. A karcsú dizájnnal és fejlett funkciókkal rendelkező iPad Air 4 10,9" kivételes teljesítményt és sokoldalúságot biztosít.

Az iPad Air 4 10,9" 10,9 hüvelykes képernyője nagyszerű felbontással és élénk színekkel rendelkezik, magával ragadó módon kelti életre a kedvenc fotóidat és videóidat. A True Tone technológia automatikusan beállítja a színegyensúlyt a környezetedben lévő fényeknek megfelelően, így biztosítja a megfelelő élményt.

Az Apple iPad Air 4 10,9" (2020) 4. generációja az Apple egyik legújabb chipjével, az A14 Bionic 5 nm-rel van felszerelve, amely hihetetlen teljesítményt és fokozott energiahatékonyságot ígér. A nagy teljesítményű chipnek hála könnyedén futnak rajta az összetett alkalmazások és játékok is. A táblagép csodálatos grafikával rendelkezik, aminek hála könnyedén szerkesztheted a fényképeket és videókat. Az Apple Pencil és a Magic Keyboard használatának lehetősége pedig egészen új dimenziókat nyithat meg a kreativitás és hatékonyság terén.

Az Apple iPad Air 4 10,9" (2020) 4. generációs modellen egy 12 megapixeles főkamera is fokozza a fényképezési és videózási élményt, amivel tiszta és részletgazdag képeket készíthetsz, valamint 4K minőségű videók rögzítésére is képes. A FaceTime HD előlapi kamera 7 MP felbontással rendelkezik, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű videohívásokat és lenyűgöző szelfik készítését.

A bekapcsológombba integrált Touch ID funkció biztonságos és gyors hozzáférést biztosít az iPad Air 4 10,9 hüvelykes (2020) 4. generációs táblagéphez. Az eszköz 7606 mAh-s akkumulátora pedig lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is élvezhesd a táblagép összes funkcióját anélkül, hogy a töltésre kelljen gondolnod.

Az iPadOS 16.5-re frissíthető, gyárilag iPadOS 14.1-es operációs rendszerrel rendelkező iPad intuitív élményt és élvonalbeli funkcionalitást biztosít. Hozzáférhetsz az Apple App Store-hoz és számos, az iPad Air 4 10,9" (2020) 4. generációra optimalizált alkalmazást letölthetsz a szórakoztató appoktól kezdve a hétköznapi hatékonyságot segítő appokig.

Az iPad Air 4 10,9" (2020) tablet a teljesítmény, a dizájn és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Akár munkához, akár szórakozáshoz vagy kreatív feladatokhoz használod, maximális vizuális digitális élményt biztosít. Fedezd fel a határtalan lehetőségek világát iPad Air 4 10,9" (2020) 4. generációs tablettel!

Gy. I. K. az Apple iPad Air 4 10.9” (2020) 4. generációs Cellular tablettel kapcsolatban

1. Milyen típusú SIM-kártyával kompatibilis az Apple iPad Air 4 10.9” (2020) 4. generációs Cellular készülék?

Az iPad Air 4 10.9" (2020) 4. generációs táblagép nano-SIM típusú SIM-kártyával működik. A SIM-kártya kompatibilis a legtöbb olyan mobilszolgáltatóval, amely adat- és hívás szolgáltatásokat kínál iPad készülékekhez. Ha nano-SIM-et használsz az iPad Air 4 (2020) modellben, akkor élvezheted a telefon szolgáltatód által nyújtott előnyöket, bárhol böngészhetsz, küldhetsz üzenetet, hívásokat indíthatsz és fogadhatsz a csomagodban foglalt szolgáltatástól függően.

A Rejoy.hu oldalon minden egyes táblagép mellett feltüntetjük, hogy melyik hálózatban használhatod. Ha a megjelenő üzenet „Feloldva”, az azt jelenti, hogy a táblagép bármely hálózaton működik.

2. Tartalmaz töltőt az iPad Air 4 10.9” 4. generációs tablet csomagja?

Csak abban az esetben érkezik töltővel az iPad Air 4 10.9” 4. generációs tablet, ha a vásárlás előtt a kosárba helyezed és kifizeted a töltőt a Rejoy.hu oldalán keresztül.

3. Mennyi ideig üzemképes az iPad Air 4 10.9” (2020) 4. generációs tablet?

Az üzemidő szinte teljes mértékben az egyéni használattól függ. Az Apple hozzávetőlegesen 10 órás akkumulátor-élettartamot garantál egy új iPad Air 4 10.9” 4. generációs készüléken, de gyakori játék és filmnézés mellett az akkumulátor gyorsabban merül, mintha csak hívásokra és csetelésre használnád.

4. Apple iPad Air 4 10.9" 64GB vagy Apple iPad Air 4 10.9" 256GB belső tárhellyel? Melyik tablet a jobb?

Minden az egyéni tárhelyigénytől függ, így erre a kérdésre nincs egyértelmű jó vagy rossz válasz. Figyelembe véve a nagyobb tárhellyel rendelkező és a kevesebb GB-os verzió közötti árkülönbséget, szerintünk érdemes a nagyobb tárhellyel rendelkező modellt választani.

Adatok

  • SIM típus
    • Nano SIM
  • RAM memória
    • 4 GB
  • Belső memória
    • 64 GB
  • Micro-SD foglalat
    • Nem
  • Processzor modell
    • Hexa-core
  • Processzor órajel
    • 2x3.0 GHz & 4x1.8 GHz
  • Operációs rendszer
    • iPadOS 14.1, 15.7-ig iPadOS, frissíthető iPadOS 16.5-re
  • Kijelző típusa
    • Liquid Retina IPS LCD
  • Felbontás (pixel)
    • 1640 x 2360 pixels
  • Jack csatlakozó nélkül
    • Nem
  • Bluetooth
    • Igen
  • WiFi
    • Igen
  • NFC
    • Nem
  • Akkumulátor
    • Li-Ion 7606 mAh
  • Hátsó kamera
    • 12 MP, f/1.8, (széles), 1/3”, 1.22µm, dual pixel PDAF
  • Előlapi kamera
    • 7 MP, f/2.0, 31 mm (szabványos)
  • Méretek (Szélesség mm x Magasság mm x Vastagság mm)
    • 247.6 x 178.5 x 6.1 mm (9.75 x 7.03 x 0.24 in)
  • Egyebek
    • Ujjlenyomat érzékelő (elöl elhelyezve), gyorsulásmérő, iránytű, virtuális közelségérzékelő
Értékelések
Több mint, 120.000 ügyfél elégedett a termékekkel és szolgáltatásokkal amiket a Rejoy oldalán találtak.
4.8/5
Több mint, értékelés
37 értékelés
21 értékelés
48 értékelés
80 értékelés
1791 értékelés
Bóna Gábor
Rejoy vásárló
4/5
A következő terméket vásárolta: Apple iPad Air 4 10.9" (2020) 4th Gen Cellular, Kiváló esztétikai állapotban
2024. március 19.
Lassan 3 hete használom a tabletet amit vettem. Először is, tisztában voltam, hogy használt eszközről van szó. Karcok, kopás stb egy természtes dolog, ami volt is a készüléken. Ellenben a kijelzővel, csatlakozóval nem volt probléma, inkább a készülék kerete volt elhasználódva. Ellenben a csomagolás az egy érdekes dolog, megértem hogy univerzálisnak kell lennie, viszont itt még van hova fejlődni (bubi fólia mehet belülre is, nem csak kívülre). A készülék állapot elnevezések szerintem félrevezetőek, amikor 1 szó 4 szinonímája van egymás mellett leírva. Viszont a készülékől a fotók szerintem egy nagy plusz bármely használt eszköz börzéhez képest. Összességében a legtöbb felháborodást, szerintem a rengeteg félreértés eredményezi és az, hogy a vásárlók nem képesek sajnos elfogadni, hogy a használt készülékek tényleg használtak, főleg ennyi pénzért (szerenbcsére van visszaküldés). (+1 egy érdekesség, ha simes eszközt veszel, ne felejtsd el megnézni a sim tálcát, ha tabletet veszel akkor főleg, mert találhatsz benne meglepetéseket :) ).
Zsombor
Rejoy vásárló
5/5
A következő terméket vásárolta: Apple iPad Air 4 10.9" (2020) 4th Gen Cellular, Nagyon Jó esztétikai állapotban
2024. március 17.
Véleményt akartok? Hm.. Akkor tessek. Az ipad, élet gusztustalan csomagolásban jött, egy sima, kis zacskó a kijelzőre volt rakva, és ennyi, a nagy dobozban össze vissza csúszott! nagyon jó állapot? Haha, a kijelző oldalán rendes karcok vannak! A holnapi napon valószínű hogy vissza kuldetem. És ahogy kivolt írva 1-3 munka napig szeretném viszont látni a pénzem! Vagy megyek a rendőrségre, ezek nem minőségi eszközök, ezek szarok! Csatolnek videót is, de ahogy látom nem lehet! Csodás hétvégét mindenkinek😊
VAB
Rejoy vásárló
5/5
A következő terméket vásárolta: Apple iPad Air 4 10.9" (2020) 4th Gen Cellular, Nagyon Jó esztétikai állapotban
2024. március 01.
Minden rendben volt
Tibor
Rejoy vásárló
5/5
A következő terméket vásárolta: Apple iPhone 12 Pro, Újszerű esztétikai állapotban
2024. április 30.
Rendelés rendben volt, hamar megérkezett a telefon easybox-ba. Aksi 100%, külseje mint a képeken. Nagyon elégedett vagyok!
Paksy László
Rejoy vásárló
3/5
A következő terméket vásárolta: Apple iPhone 15 Pro, Újszerű esztétikai állapotban
2024. április 29.
A szállításig szuper volt minden. Akkor is csak a töltő amit rendeltem a telefon mellé nem volt jó a megrendelt 15 pró hoz. Pedig a rendeléskor a telefonhoz ajánlott kiegeszitokbol rendeltem.