Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cosori TurboBlaze Chef Edition Forrólevegős Sütő

Cosori
89.990 Ft
Menny.:db
(34)

Leggyorsabb Cosori modell

6 literes kapacitással

9 előre beállított programmal

Energiahatékony DC technológiával

1700 Watt teljesítménnyel 

SÚLY:    6 kg

MÉRETEK:    40,0 x 30,0 x 30,1 cm

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: CAF-DC602-KEUR
2 év cseregarancia
2 napos szállítás
Megbízhatóság
89.990 Ft
Menny.:db

Leírás

*Amazon forrás: Stackline adatok az Amazon USA értékesítésére vonatkozóan 2019 február és 2022 február közötti idősávban
**Red dot Forrás: 2019-ben a nemzetközi Red Dot Díj nyertese lett a fekete Cosori Premium modell

A COSORI Turbo Blaze a forrólevegős sütők új generációját hozza el az otthonunkba, akár maximális hatékonyságot és gyorsaságot a konyhába!

Napjainkban a gyorsaság az egyik leginkább vágyott tulajdonság, és ez nem véletlen, hiszen túlzsúfolt életünkben szinte minden percben ki kell(ene) pipálnunk egy feladatot. A Cosori Turbo Blaze segít, hogy legalább a konyhában biztosan jól haladjunk a feladatainkkal, hiszen az innovatív turboblazeTM technológiának hála akár 46%-kal* gyorsabban elkészülnek benne kedvenc ételeink! Így nekünk több időnk marad a munkára, a kikapcsolódásra, a családra, ugyanakkor nem kell semmilyen kompromisszumot sem kötnünk és lemondanunk a finom és egészséges falatokról! Kilenc különböző funkció segít minket abban, hogy a mindennapi étkezéseink a lehető legváltozatosabban elkészüljenek, mégpedig villámgyorsan!

*A COSORI Premium (CP158) forrólevegős sütőhöz viszonyítva.

 
 

2 év garancia

Szállítási idő: 1-2 munkanap


Villámgyors és hatékony
Akár 46%-kal gyorsabban* elkészülnek a Cosori Turbo Blazeben az ételek, más Cosori forrólevegős sütőkhöz képest. Gondoljunk bele, hogy egy Cosori Premium is már közel 50%-kal gyorsabb, mint egy hagyományos sütő, és a Cosori Turbo Blaze még ennél is 46%-kal gyorsabban elkészíti a család kedvenc fogásait! *A Cosori Premium (CP158) forrólevegős sütőhöz viszonyítva


Egy nagy családra elegendő kapacitással 

A 6 literes kosarának hála, egy egész családnak könnyen elkészíthetjük benne az ebédet vagy a vacsorát. Egészséges és változatos ételeket ehet az egész család a Cosori Turbo Blaze segítségével és ráadásul még a konyhában sem kell sok időt töltenünk, hiszen villámgyorsan elkészülnek az ételek, akár 97%-kal kevesebb olaj felhasználásával!

 

Változatos ételek egy gombnyomással 
A Cosori Turbo Blaze 9 egyérintéses funkcióval segít minket abban, hogy ne is kelljen gondolkoznunk az ideális sütési időn, hőmérsékleten vagy a sütési sebességen, így nekünk ezek a programok egy biztos támpontot adnak a mindennapi konyhai létben, sőt könnyen személyre is szabhatjuk egyedi beállításokkal.

Energiahatékony turboblazeTM technológia 
A Cosori Turbo Blaze innovatív DC motorja akár 28%-kal gyorsabb fordulatszámon* képes működni, mint más forrólevegős sütők hagyományos AC motorja. Ezáltal a Cosori Turbo Blaze nemcsak időt, de energiát, így pénzt is spórol a családnak. *Más Cosori forrólevegős sütőkhöz viszonyítva

5 fokozatú automatikusan váltakozó sebesség
A Cosori Turbo Blaze innovatív DC motorja 5 ventilátorsebesség, 3600, 3300, 2500, 1500 és 1000 percenkénti fordulatszám között képes automatikusan váltani, ezáltal még egyenletesebben képes növelni a sütési sebességet és csökkenteni az energiafogyasztást.

Könnyű tisztántartás 
Ahogy minden egyes Cosori terméket, úgy a Cosori Turbo Blazet is egyszerűen és gyorsan lehet tisztítani, hiszen a tapadásmentes bevonat miatt az étel nem ragad a kosárra, de ha mégis komolyabb szennyeződés éri, akkor egyszerűen betehetjük a mosogatógépbe is, mely elmossa helyettünk.

A CSOMAG TARTALMA


Cosori TurboBlaze Chef Edition forrólevegős sütő

Kosár és Crisper Plate

Nyárstartó 5 nyárssal

Miért a Cosori TurboBlaze Chef Edition Forrólevegős Sütő? 

Vágyott gyorsaság egy gombnyomással: Ha forrólevegős sütőt választunk, akkor az elsődleges célunk a finom ételeken túl, hogy időt és energiát spóroljunk. A Cosori Turbo Blaze most ezt a célt teszi még elérhetőbbé számunkra az innovatív DC motorral, melynek maximális ventilátorsebessége percenként akár 3600 fordulatszám is lehet! Ezáltal pedig a sütési sebesség kimagaslóan növekszik, így csökkentve a konyhában töltött időnket és nem utolsó sorban az energiafogyasztásunkat és a kiadásainkat is.


Belül nagy űrtartalom, kívül elegáns minimalista design: A Cosori Turbo Blaze belül és kívül is kiemelkedően teljesít, hiszen 6 literes kosarával már egy egész családra elegendő ételt el tudunk benne készíteni, ráadásul villámgyorsan. Abban is biztosak lehetünk, hogy egy olyan konyhai eszközzel bővül otthonunk, melyet nem kell elsüllyesztenünk a konyhapult alá, mert elegáns formatervezésével és minőségi anyagaival a konyha éke lehet.


Egészséges életmód karnyújtásnyira: A Cosori Turbo Blaze 9 egyérintéses funkcióval rendelkezik, mint például az Air Fry, Pirítás, Sütés, Grillezés, Aszalás, Fagyasztott Ételek, Kelesztés, Újra Melegítés és Melegen Tartás... Egy olyan készülékről van tehát szó, mely akár egymagában számtalan más konyhai eszközt kiválthat, így otthoni körülmények között is a lehető legegyszerűbben elkészíthetjük kedvenc ételeinket.

 

Új generációs forrólevegős technológia: Az innovatív DC motor magas fordulatszámának köszönhetően elfelejthetjük a tűzhely mellett állást és a konyhában töltött hosszú órákat, hiszen a Cosori Turbo Blaze felső fűtőszállal képes még magasabb teljesítményre! Ez pedig nemcsak a megtakarított időben nyilvánul meg, hanem a még nagyobb kényelemben is, amit az életünkbe hoz.


Széles skálájú sütési hőmérséklet: A COSORI által szabadalmaztatott új technológia nemcsak akár 46%-kal gyorsabban* varázsolja az ételeket az asztalunkra, hanem széles, egészen 30°C és 230°C közötti hőmérsékleti skálát biztosít, így akár a kelesztéstől a pirításig mindent a Cosori Turbo Blazeben tudunk megcsinálni. * A Cosori Premium (CP158) forrólevegős sütőhöz viszonyítva


Felhasználóbarát működés: Amellett, hogy könnyű a tisztántartása, más szempontból is rendkívül felhasználóbarát készülék a Cosori Turbo Blaze, mivel a széles és átlátható érintőképernyőnek köszönhetően egyetlen érintéssel indíthatóak a programok. Ezek a programok változatosak és hála az applikációban található recepteknek az első pillanattól kezdve jól kihasználhatóak.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Vélemények

4.97
34 értékelés
(31)
(1)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2024. 04. 18.
Kiváló termék
|
2024. 03. 09.
|
2024. 03. 02.
Ismerkedem még a termékkel eddíg nagyon jónak tűnik
|
2024. 03. 02.
Nagyon megszeretem, minden nap használom. Praktikus termék, mindenkinek ajánlom!
|
Igazolt vásárlás
2024. 02. 23.
Ez egy gyöngyszem!!! Előtte sosem volt air fryerem és sokat kutattam a neten a legjobb után, de megtaláltam! A 6 liter jó méret szinte bármihez. Eddig húsokat, halat, sült krumplit, zöldségféléket készítettem, kivétel nélkül mindegyik kiválóan sikerült benne. A legjobb, hogy mindent sokkal rövidebb idő alatt készít el, mint a hagyományos sütő. Eddig még nem ütköztem olyan problémákba, amelyekről más márkákkal kapcsolatban olvastam, véleményem szerint ez egy jó kialakítású, kiváló teljesítményű air fryer.
|
2024. 02. 08.
|
2024. 02. 03.
|
2024. 01. 31.
Az első Cosori gépem Prémium volt, amit több mint egy éve vettem.,de bevallom kicsit macerás volt a kosár tisztitasa.Ezert már régóta nézegette m olyan gépet, aminek csak racsa van,mint a Cosori TurboBlaze-nek.Lenyegesen halkabb,egyszerűbb, gyorsabb mint Prémium,és nemcsak gyorsabb,de kiválóan pirult húsok készülnek benne.Kenyeret 40 dkg lisztből 30-35 perc alatt megsuti.Egyszoval ,nagyon jó választás volt,nagyon szeretem, minden nap használatban van.Koszonom Cosori!Az ügyintézés minden szempontból kiváló an működik, remélem hamarosan recept füzet is rendelkezésre áll majd hozzá.
|
2024. 01. 28.
Nagyon szeretem, minden nap használom. Sokat gondolkoztam rajta melyiket vegyem, végül a turbo mellett döntöttem. Könnyű használni és tisztítani is. Mindig is utáltam sütni főzni, de most úgy érzem ezt nagy mértékben megváltoztatta ez a kis szerkentyű. Nem konyhadísz lett hanem a legjobb, legpraktikusabb konyhai segítségem.
|
2024. 01. 26.
Köszönöm szépen,ez egy fantasztikus termék.Szívből ajánlom mindenkinek.
|
2024. 01. 23.
Nagyon elégedett vagyok, tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!
|
2024. 01. 22.
|
2024. 01. 20.
A feleségemnek vettem.
Azóta amióta megkapta csak ezt használja sütéshez.
|
2024. 01. 20.
Elégedett vagyok a termékkel, szinte minden nap használom!
|
2023. 12. 29.
Nagyon szeretnék véleményt írni,de sajnos nem tudok!
Azért nem tudok,mert a karácsonyra kapott 100000 Ft-os Cosori Dual Blaze 6.4-litre Smart Air Fryer sütőmet nem tudom beüzemelni!I Igaz kaptam hozzá egy szép kis csomagot ami megtanított volna a kezelésére továbbá egy reprezentatív receptfüzetet, de sajnos nem tudok angolul,németül,spanyolul,franciául,olaszul,.de még norvégul sem így előbb meg kell tanulnom ezek közül valamelyiket.Nincs hozzá jótállási jegy sem,pedig enélkül nem lehet megjavíttatni igaz,ha nem tudom működtetni,akkor meg sem hibásodhat! Tudomásom szerint a magyar kereskedelemben használati útmutató még egy 200 Ft-os cumihoz is kell !! Igazán sajnálom,de valószínű a Fogyasztóvédelemhez fogok fordulni.Az számomra nem kielégítő megoldás,hogy elküldik email-ben és töltsem le, ennyi pénzért még én fektessek bele plusz energiát? Üdvözlettel:Kovácsné Ádám Ibolya,Hajdúnánás,Kálvin u.3 Email:adam.ibolya51@gmail.com
|
2023. 12. 28.
Imádom a Cosori TurboBlaze gépemet!
Minden napi hasznàlatban van.
|
2023. 12. 28.
Nagyon örülök, hogy van egy Cosori Turbo Blaze sütőm, sok finom ételt tudok benne készíteni
|
2023. 12. 27.
Maximálisan elégedett vagyok, mind a termékkel mind pedig az ügyintézéssel! Mindenkinek csak ajánlani tudom, isteni finom benne minden elkészült étel, sokoldalúan felhasználható! Letisztult, modern, gyönyörű kis gép!
|
2023. 12. 20.
Egyszerűen imádom ❤️
Nemcsak kiváló segítség a konyhában, de nagyon szép kis masina is
|
2023. 12. 19.
A termékleírás teljesen megfelel a valóságnak.
Tökéletes!
|
2023. 12. 19.
Elégedett vagyok,kiváló termék.
Csak ajánlani tudom!
|
2023. 12. 12.
|
2023. 12. 12.
Imádom a Cosori turbo blaze gépet nem bántam meg hogy meg vettem.
|
2023. 12. 12.
12 napja konyhám ékszere :-) Egyszerűen tökéletes, imádom. Férjem szerint a Turbóban készült sült krumpli sokkal jobban ízlik neki, mint a hagyományos olajban sülteké. Készült már fasírt és almás fánk is benne, egyik sem okozott csalódást :-)
|
Igazolt vásárlás
2023. 12. 09.
Egyenlőre próbálgatjuk, még csak egy hetes a drágám.
Úgy tűnik, hogy nagyon rendben van.
|
2023. 12. 08.
Tényleg szuper sütő, gyorsabban süt mint az előző (Karlstein) és könnyű tisztítani.
|
2023. 12. 07.
|
2023. 12. 07.
Nagyon szeretem ❤️
|
2023. 12. 02.
Mióta megkaptuk, szinte nem állt le a gép. Kell ennél bővebb értékelés? Egyszóval: NAGYSZERŰ!!!!!!!
|
2023. 11. 29.
|
2023. 11. 26.
Ma kaptuk ajándékba a lányainktól. Eddig egy Premiumot használtunk, de azt is nagyon nagy örömmel és megelégedetten. Nagyon sok dolognak utánanéztem, amikor a Turbó megjelent és annak alapján is úgy gondoltam, hogy egy rendkívül modern, szép és profi készülék. (Ha akkor kellett volna választanom első alkalommal, melyik forrólevegős készüléket vegyük, gondolkodás nélkül a Turbó lett volna a nyerő.) De mától ez már valóság és immár ezt is használhatjuk nagy örömmel. Az első tapasztalatok is már rögtön lenyűgözőek, mivel a beüzemelés során a ventilátora, ami ilyenkor maximális fordulaton megy, hihetetlenül halk. Szép, gusztusos, elegáns és nagyon lenyűgöző élőben is látni és pláne az előzetes várakozásnak megfelelően mindezt meg is tapasztalni.
(Amúgy a családunkban - 5 gyerekünk van - ez lett a 12-ik Cosori eszköz :D Összesen 6 forrólevegős sütő és 5 rizsfőző, plusz egy vízmelegítő, nem beszélve az egyéb Cosori kiegészítőkről, az olajspray üvegek, szilikonos papírtálcák, szilikon szervírozó csipeszek és az extra nyárs, illetve edény és alátét tartozékkészlet, amit szintén innen vásároltunk.)
Köszi Cosí :)
|
2023. 11. 22.
Nagyon tetszik a családunknak.Csináltunk már benne jó pár ételt gyors és finom.Az első air fryerünk nem bántuk meg egy percig sem, hogy megvásároltuk.
|
2023. 11. 21.
Eddig a Dual Blaze-t használtam, de váltottam és nem bántam meg, mert sokkal szebben pirítja az ételeket és gyorsabban.
Nagyon elégedett vagyok, köszönöm!
|
2023. 11. 17.
Másfél hete vagyok elégedett tulajdonosa a TurboBlaze Forrólevegős sütőnek, azóta minden nap készítek benne valami finomságot! Gyönyörű kialakítás, igényes tervezés, hasznos "tagja" lett a háztartásnak! Én IMÁDOM! :-)